Tillbaka

Simon & Schuster öppnar "Superstore"

1997-03-21
av SvB
Simon & Schuster öppnar en "Super Site" på Internet, kombinerande ett hundratal web-platser och med en "SuperStore" där det går att köpa S&S-böcker och betala säkert och anonymt med kreditkort. S&S...
Simon & Schuster öppnar en "Super Site" på Internet, kombinerande ett hundratal web-platser och med en "SuperStore" där det går att köpa S&S-böcker och betala säkert och anonymt med kreditkort.
S&S räknar med att lägga ut ungefär en halv miljon web-sidor och dagligen ta emot åtminstone en miljon "träffar" på http://www.simonandschuster.com. Tillsammans ska de i år generera intäkter på 700 miljoner kronor från köp av böcker och programvara, researrangemang, annonser etc.

Det är enkelt att hålla sig à jour

Det är enkelt att hålla sig à jour med allt som händer i branschen via Svensk Bokhandels sajt. Ännu enklare blir det om man abonnerar på våra nyhetsbrev. Varje gång vi lägger ut en större nyhet landar ett mejl i din inbox. Samma sak på fredagar då vi antingen summerar veckans händelser eller aviserar ett nytt nummer av tidningen.