Tillbaka

Symposium om upphovsrätt

1997-08-22
av SvB
Det fjärde internationella copyright-symposiet kommer att hållas i Tokyo den 22-24 januari nästa år. Huvudtemat är skydd av upphovsrätt i den digitala åldern.     En av arrangörerna, the Internati...
Det fjärde internationella copyright-symposiet kommer att hållas i Tokyo den 22-24 januari nästa år. Huvudtemat är skydd av upphovsrätt i den digitala åldern.
    En av arrangörerna, the International Publishers Association har just också tagit ställning för DOI (Digital Object Identifier), en elektronisk utvidgning av ISBN. Tekniken ska kunna identifiera upphovsrättslig information vid överföringar över Internet och kommer för första gången att visas upp vid bokmässan i Frankfurt i oktober.

Det är enkelt att hålla sig à jour

Det är enkelt att hålla sig à jour med allt som händer i branschen via Svensk Bokhandels sajt. Ännu enklare blir det om man abonnerar på våra nyhetsbrev. Varje gång vi lägger ut en större nyhet landar ett mejl i din inbox. Samma sak på fredagar då vi antingen summerar veckans händelser eller aviserar ett nytt nummer av tidningen.