Tillbaka

Akademibokhandeln tillbaka på Kungsgatan i Göteborg

2021-09-09
av Kristian Lönner
Foto: Ola Kjelbye

I januari slog Akademibokhandeln igen sin butik på Kungsgatan i Göteborg. Nu står det klart att en ny butik öppnar i november på samma shoppingstråk.

– Det är glädjande att vi återigen öppnar butik på Kungsgatan. Det är ett kvarter där det just nu genomförs stora positiva förändringar och där vi vill vara med och sprida läsglädje, säger Johan Junehed, försäljningschef på Akademibokhandeln, i ett pressmeddelande.

Den nya butiken, som har adress Kungsgatan 44, ligger bara 300 meter från den tidigare butiken och hamnar ännu närmare Akademibokhandelns stora butik på Västra Hamngatan. I pressmeddelandet lyfter Akademibokhandeln fram att den nya butiken är bättre anpassad storleksmässigt.

– Vi kommer att testa nya tankar och idéer för att skapa ett så bra kunderbjudande som möjligt i centrala Göteborg. Vi vill försöka koppla ihop den fysiska butiken med vårt digitala erbjudande, säger Johan Junehed.

Det är enkelt att hålla sig à jour

Det är enkelt att hålla sig à jour med allt som händer i branschen via Svensk Bokhandels sajt. Ännu enklare blir det om man abonnerar på våra nyhetsbrev. Varje gång vi lägger ut en större nyhet landar ett mejl i din inbox. Samma sak på fredagar då vi antingen summerar veckans händelser eller aviserar ett nytt nummer av tidningen.