Tillbaka

Bokmässan rekryterar tre nya medarbetare

2021-12-01
av Carina Jönsson
Tara Moshizi
Foto: Karina Ljungdahl

Bokmässan knyter till sig nya namn. Tara Moshizi och Johan Kollén blir nya redaktörer i programgruppen och Sanda Lewinsson rekryteras som affärsansvarig för Skola och bibliotek.

Bokmässans programgrupp förstärks med Tara Moshizi, som senast kommer från SVT:s Kulturnyheterna, där hon främst arbetat som programledare. Det andra nya namnet i programgruppen är Johan Kollén, han är journalist i grunden, men kommer senast från en tjänst som marknadsförare och pressansvarig på Backateatern. Han har arbetat på Bokmässan tidigare, bland annat som redaktör och tillförordnad programchef.
Men det är inte bara programgruppen som får förstärkning framöver. I januari kliver Sandra Lewinsson på som affärsansvarig för skola och bibliotek, en nyinrättad tjänst på Bokmässan.

– Efter några år som utbildningschef på ett privat företag sökte jag mig aktivt tillbaka till skolvärlden för att få vara delaktig i att göra skillnad för barn och ungas utbildning. På Bokmässan kommer jag bidra med min breda kompetens inom utbildning samt skapa möjligheter för nya spännande samarbeten inför mässan 2022, säger Sandra Lewinsson i ett pressmeddelande.
Johan Kollén tillträdde sin tjänst i november medan Sandra Lewinsson och Tara Moshizi börjar i januari 2022.

Det är enkelt att hålla sig à jour

Det är enkelt att hålla sig à jour med allt som händer i branschen via Svensk Bokhandels sajt. Ännu enklare blir det om man abonnerar på våra nyhetsbrev. Varje gång vi lägger ut en större nyhet landar ett mejl i din inbox. Samma sak på fredagar då vi antingen summerar veckans händelser eller aviserar ett nytt nummer av tidningen.