Tillbaka

Byter Forum mot Albert Bonniers förlag

2022-06-28
av Carina Jönsson
Foto: Caroline Andersson Renaud

Kerstin Almegård blir ny fackboksförläggare på Albert Bonniers förlag. Hon byter från en annan tjänst inom Bonnierförlagen.

Kerstin Almegård är i dag förläggare på Forum. I sin nya tjänst som fackboksförläggare på Albert Bonniers förlag ska hon arbeta med både svenska och översatta författarskap.
– Kerstin har imponerat på oss med sitt driv och sin breda erfarenhet från förlagsbranschen. Vi samarbetade med henne när hon var förläggare för Måns Mosessons biografi Tim, om Avicii, och då kunde se hennes kapacitet på nära håll. Hennes nätverk och stora engagemang blir ett tillskott för hela förlaget och vår lista, säger Isa Widerståhl, förlagschef på Albert Bonniers förlag i ett pressmeddelande.

Kerstin Almegård börjar sin nya tjänst 1 september.

Det är enkelt att hålla sig à jour

Det är enkelt att hålla sig à jour med allt som händer i branschen via Svensk Bokhandels sajt. Ännu enklare blir det om man abonnerar på våra nyhetsbrev. Varje gång vi lägger ut en större nyhet landar ett mejl i din inbox. Samma sak på fredagar då vi antingen summerar veckans händelser eller aviserar ett nytt nummer av tidningen.