Tillbaka

Elektronisk kommers

1997-08-22
av SvB
Paul Kagan Associates beräknar att interaktiva medier riktade mot konumenter kommer att öka med närmare 400 procent och omsätta 350 miljarder kronor om tio år. Reklam på Internet ökar till 35 milja...
Paul Kagan Associates beräknar att interaktiva medier riktade mot konumenter kommer att öka med närmare 400 procent och omsätta 350 miljarder kronor om tio år. Reklam på Internet ökar till 35 miljarder och elektronisk handel från 7, 5 miljarder till 90 miljarder. Då är alla medel tillåtna. Musikbranschens jättar, Sony, Warner och BMG kommer att erbjuda hela sitt sortiment direkt till konsumenter över Internet. Sony sänker sina online-priser på musik-cd och kassetter i nivå med de största kedjorna.

Det är enkelt att hålla sig à jour

Det är enkelt att hålla sig à jour med allt som händer i branschen via Svensk Bokhandels sajt. Ännu enklare blir det om man abonnerar på våra nyhetsbrev. Varje gång vi lägger ut en större nyhet landar ett mejl i din inbox. Samma sak på fredagar då vi antingen summerar veckans händelser eller aviserar ett nytt nummer av tidningen.