Tillbaka

Lars Grahn ordförandekandidat

1999-04-09
av Gunilla Ericson
Valnämnden föreslår Lars Grahn som ny ordförande i Förläggareföreningen. Lars Grahn, vd på Natur och Kultur, är nu vice ordförande i föreningen. Den nuvarande ordföranden Lasse Bergström avgår...
Valnämnden föreslår Lars Grahn som ny ordförande i Förläggareföreningen. Lars Grahn, vd på Natur och Kultur, är nu vice ordförande i föreningen. Den nuvarande ordföranden Lasse Bergström avgår vid föreningens vårmöte den 22 april. Karin Leijon och Bertil Wahlström lämnar också styrelsen. – Jag tycker att det är viktigt att föreningen finns och om jag kan bidra till verksamheten är jag glad, säger Lars Grahn. En huvuduppgift är att formulera föreningens synpunkter i det offentliga samtalet. Momskampanjen är ett exempel. Lars Grahn konstaterar att Förläggareföreningen präglas av skillnaden mellan de stora och små förlagen, men han anser att det är överdrivet att beskriva föreningen som splittrad. – Enigheten är stor när vi diskuterar konkreta frågor och det ska vi ta fasta på.

Det är enkelt att hålla sig à jour

Det är enkelt att hålla sig à jour med allt som händer i branschen via Svensk Bokhandels sajt. Ännu enklare blir det om man abonnerar på våra nyhetsbrev. Varje gång vi lägger ut en större nyhet landar ett mejl i din inbox. Samma sak på fredagar då vi antingen summerar veckans händelser eller aviserar ett nytt nummer av tidningen.