Tillbaka

Learning Company köper Broderbund

1998-08-07
av SvB
Det amerikanska multimediaförlaget the Learning Company som gör utbildnings- och underhållningstitlar, köper Broderbund, mest känt för Myst och Carmen Sandiego-serien. "Programvaror börjar bli en l...
Det amerikanska multimediaförlaget the Learning Company som gör utbildnings- och underhållningstitlar, köper Broderbund, mest känt för Myst och Carmen Sandiego-serien. "Programvaror börjar bli en lika vardaglig företeelse som böcker och filmer. Tiden då små företag kunde vara konkurrenskraftiga är över", sa Learning Companys vd Kevin O'Leary till Investors Business Daily. 3,4 miljoner kronor betalar de för branschkollegan. Fokus kommer att läggas på utbildningsmarknaden, även om spelen Myst och Riven får leva vidare.

Det är enkelt att hålla sig à jour

Det är enkelt att hålla sig à jour med allt som händer i branschen via Svensk Bokhandels sajt. Ännu enklare blir det om man abonnerar på våra nyhetsbrev. Varje gång vi lägger ut en större nyhet landar ett mejl i din inbox. Samma sak på fredagar då vi antingen summerar veckans händelser eller aviserar ett nytt nummer av tidningen.