Tillbaka

Lek & Lär-titlar från Bonniers

1997-05-02
av SvB
Bonnier Multimedia har släppt tre nya försvenskade Lek & Lär-cd-rom: Timmy fyller år (den tredje i Timmy-serien) som lär ut bokstäver, siffror och ord till 4-9-åringar; Filmgurun - den oavslutade f...
Bonnier Multimedia har släppt tre nya försvenskade Lek & Lär-cd-rom: Timmy fyller år (den tredje i Timmy-serien) som lär ut bokstäver, siffror och ord till 4-9-åringar; Filmgurun - den oavslutade filmen där 5-12-åringar hjälper till att göra en film av Mästerkatten i stövlar; och 101 lekfulla sätt att utforska världen för 3-5-åringar baserad på Socrates frågepedagogik. Konsumentpriserna är 329 kronor, 399 respektive 299 kronor och samtliga är avsedda för PC med Windows.

Det är enkelt att hålla sig à jour

Det är enkelt att hålla sig à jour med allt som händer i branschen via Svensk Bokhandels sajt. Ännu enklare blir det om man abonnerar på våra nyhetsbrev. Varje gång vi lägger ut en större nyhet landar ett mejl i din inbox. Samma sak på fredagar då vi antingen summerar veckans händelser eller aviserar ett nytt nummer av tidningen.