Tillbaka

Recensioner till vilsna kunder

1998-08-07
av SvB
Barnesandnoble.com har skrivit avtal med Reader's Catalog om att lägga in databasen Catalog med närmare 40 000 recenserade böcker på sin webbplats, vilket ska göra det lättare för B&N:s kunder att...
Barnesandnoble.com har skrivit avtal med Reader's Catalog om att lägga in databasen Catalog med närmare 40 000 recenserade böcker på sin webbplats, vilket ska göra det lättare för B&N:s kunder att hitta rätt böcker. Överenskommelsen ger dem också enklare tillgång till New York Review of Books och Granta, som ligger vid sidan av Catalog på www.nybooks.com. Men trafiken ska också gå åt andra hållet, även om www.nybooks.com avstår provisionen för besökare de skickar till B&N, för att bibehålla sin redaktionella integritet.
    I brist på annat kan nätnykomlingen Borders trösta sig med sprittillstånd för sin nya stora fysiska butik på Oxford Street i London.

Det är enkelt att hålla sig à jour

Det är enkelt att hålla sig à jour med allt som händer i branschen via Svensk Bokhandels sajt. Ännu enklare blir det om man abonnerar på våra nyhetsbrev. Varje gång vi lägger ut en större nyhet landar ett mejl i din inbox. Samma sak på fredagar då vi antingen summerar veckans händelser eller aviserar ett nytt nummer av tidningen.