Tillbaka

Seelig blir historia

2006-10-20
av Urban Lindstedt
Seelig och Förlagssystem går samman under ett gemensamt namn nästa år.– Det finns inget formellt beslut, med det naturliga är att namnet blir Förlagssystem, säger Per-Olof Hamrin, vd för Förlagss...
Seelig och Förlagssystem går samman under ett gemensamt namn nästa år.
– Det finns inget formellt beslut, med det naturliga är att namnet blir Förlagssystem, säger Per-Olof Hamrin, vd för Förlagssystem.
Sammanslagningen blir dödsstöten för artikeldatabasen Seesam som tidigare under namnet Seeligs artikeldatabas varit standard i bokhandeln. Efter cirka två år blir Bokrondellen ensamma på marknaden.
Nästa år avvecklas också Seeligs huvudkontor i Sundbyberg och personalen flyttar till Förlagssystems lokaler på Kungsholmen. Lagren i Morgongåva, Falun och Västerås kommer att finnas
kvar under överskådlig tid.

Det är enkelt att hålla sig à jour

Det är enkelt att hålla sig à jour med allt som händer i branschen via Svensk Bokhandels sajt. Ännu enklare blir det om man abonnerar på våra nyhetsbrev. Varje gång vi lägger ut en större nyhet landar ett mejl i din inbox. Samma sak på fredagar då vi antingen summerar veckans händelser eller aviserar ett nytt nummer av tidningen.