Tillbaka

Siri Lindgren ny vd för Hedlund agency

2020-09-28
av Carina Jönsson
Siri Lindgren och Magdalena Hedlund.
Foto: Hanna Berg

Agenten Siri Lindgren tillträder sin nya tjänst den 1 oktober. Magdalena Hedlund kommer istället att helt fokusera på rollen som agent.

Siri Lindgren har arbetat som agent på Hedlund agency sedan 2017. Hon har tidigare bland annat jobbat på Partners in Stories och Bokon. 
Efter omorganisationen fortsätter Magdalena Hedlund, som grundade Hedlund agency 2011, som agent och ägare av agenturen.
– När jag startade agenturen var det för att få jobba nära författare och deras böcker. Med den nya organisationen hoppas jag kunna ägna mer tid åt just det. Siri är väl förtrogen, efter många år som agent, med yrket och branschen och hon är enormt uppskattad både av oss på agenturen och av alla dem hon arbetar med, författare så väl som förlagsmedarbetare – jag blev mycket glad när hon tackade ja till att bli vd, säger Magdalena Hedlund i ett pressmeddelande.

Siri Lindgren tillträder sin nya tjänst 1 oktober.
 

Det är enkelt att hålla sig à jour

Det är enkelt att hålla sig à jour med allt som händer i branschen via Svensk Bokhandels sajt. Ännu enklare blir det om man abonnerar på våra nyhetsbrev. Varje gång vi lägger ut en större nyhet landar ett mejl i din inbox. Samma sak på fredagar då vi antingen summerar veckans händelser eller aviserar ett nytt nummer av tidningen.