Tillbaka

Startar nytt förlag

2021-10-25
av Carina Jönsson
Foto: Christine Engström

People & Stories ska inrikta sig på utgivning av böcker av kreatörer, inspiratörer och utbildare, enligt ett pressmeddelande. De första böckerna kommer 2022.

Grundare och vd för det nystartade förlaget är Elin Ihreborn, som tidigare bland annat jobbat som förläggande redaktör på Ehrlin publishing. People & Stories har sin bas i Jönköping och planerar att komma ut med runt tio böcker under 2022. 
Främst kommer det handla om utgivning av titlar av entreprenörer, föreläsare, coacher och kreatörer, enligt pressmeddelandet.
Enligt Elin Ihreborn ska författarna få större inflytande i bokprocessen än vad som är praxis på andra förlag.

– Den här typen av författare har redan etablerade kanaler och gör en stor del av marknadsföringsjobbet. Då är det inte mer än rätt att de får större inflytande och även högre royalty.

Det är enkelt att hålla sig à jour

Det är enkelt att hålla sig à jour med allt som händer i branschen via Svensk Bokhandels sajt. Ännu enklare blir det om man abonnerar på våra nyhetsbrev. Varje gång vi lägger ut en större nyhet landar ett mejl i din inbox. Samma sak på fredagar då vi antingen summerar veckans händelser eller aviserar ett nytt nummer av tidningen.