Tillbaka

Sune och Krakel hittar ut på Internet

1997-05-02
av SvB
Nu slår Krakel Spektakel, Opsis Kalopsis och Kusin Vitamin till på cd-rom igen.

Till sommaren släpper Levande böcker Mera Krakel - Lekande läselära, producerad tillsammans med Lennart Hellsing, men utan Rabén som partner.
    Cd-rom-skivan vänder sig till barn mellan sex och åtta år och handlar liksom den första titeln om bokstavs- och ordproblem i Allemanslandet. Den kommer ha ett textverktyg för eget författande, koppling till Internet och en medföljande bok.
    Till Internet har också Sune hittat. Levande böcker bjuder på Pizzaspelet och låter besökarna ställa frågor till Sune och läsa Sunenoveller, skrivna av Sören Olsson och Anders Jacobsson. Besök gärna Sunes hemsida.
    Och, slutligen, har förlaget släppt den svenska översättningen av den amerikanska storsäljaren SimCity, Simstad på svenska - alla kommunpolitikers favoritspel. Det gäller att hålla staden fungerande genom byggen, bröd och skådespel åt folket.
    Senare under året kommer SimPark där det gäller att skapa och driva sin egen nationalpark med djur, vandringsleder etc.

Det är enkelt att hålla sig à jour

Det är enkelt att hålla sig à jour med allt som händer i branschen via Svensk Bokhandels sajt. Ännu enklare blir det om man abonnerar på våra nyhetsbrev. Varje gång vi lägger ut en större nyhet landar ett mejl i din inbox. Samma sak på fredagar då vi antingen summerar veckans händelser eller aviserar ett nytt nummer av tidningen.