Tillbaka

Ulf Lundell tillbaka med ny roman

2018-03-09
av Philip Wallin
Den 11 maj kommer Lundells nya.
Foto: Sofia Lundell, W&W

Ulf Lundell möter en ny vår. Fyra år efter senaste romansläppet kommer i maj författarens nya bok Vardagar som baseras på hans dagboksanteckningar.

I januari släppte Ulf Lundell, lite överraskande, 27 nya låtar på musiktjänsten Soundcloud och på sin egen webbsida. Den 11 maj kommer även Ulf Lundells nya bok Vardagar. Plötsligt är författaren högaktuell – igen.

För de som tittat i förlaget Wahlström & Widstrands sommarkatalog 2018 kan även boksläppet tolkas som lite överraskande – för där finns nämligen inte Vardagar med.

Senast Ulf Lundell var aktuell med en ny roman var 2014 med Visenterna.

Vardagar är den 13:e romanen som Wahlström & Widstrand publicerar med Ulf Lundell sedan debuten med Jack 1976. Undantagen är romanerna Friheten (1999) och Frukost på en främmande planet (2003) och som gavs ut av Schultz förlag.

Det är enkelt att hålla sig à jour

Det är enkelt att hålla sig à jour med allt som händer i branschen via Svensk Bokhandels sajt. Ännu enklare blir det om man abonnerar på våra nyhetsbrev. Varje gång vi lägger ut en större nyhet landar ett mejl i din inbox. Samma sak på fredagar då vi antingen summerar veckans händelser eller aviserar ett nytt nummer av tidningen.