NYHETER

Ljudbokspris till humorgrupp

Emil Beer och Victor Beer i humorgruppen I Just Want To Be Cool vann med barnboken för "Skurkarnas skurk – förrädaren" ljudboksgalan Storytel Awards på Cirkus i Stockholm.

Humorgruppen I Just Want To Be Cool prisas för bästa ljudbok på Storytel Awards – för andra året i rad. Boken "Skurkarnas skurk – förrädaren" vinner i barnbokskategorin under onsdagens gala på Cirkus i Stockholm.

Publicerad Senast uppdaterad

Bland de andra pristagarna märks "Tusen gånger starkare" av Christina Herrström i ungdomskategorin och "Slutet var bara början" av Anders Nilsson i spänningskategorin.

På Storytel Awards får författare och uppläsare ta emot priset tillsammans. "Tusen gånger starkare" är uppläst av Ella Scharter och "Slutet var bara början" av Jonas Malmsjö. I I Just Want To Be Cools fall är det trions egen Emil Beer som läser boken.

Lyssnarna har först fått rösta fram finalisterna och pristagarna har sedan valts av en jury i varje kategori.

Romanpriset tilldelas Katarina Widholm för "Käraste vänner", uppläst av Katarina Ewerlöf. Det är tredje gången gillt för Widholm, som nominerats två gånger tidigare för de tidigare delarna i sviten om den yrkesarbetande unga Betty i 40-talets Stockholm.

Powered by Labrador CMS